Брегал

Роба За Маркети
Увоз На Роба
Конфекциски Материјали
Телефонски број

+ (389) 33 410 036

Нашата локација

2320 Делчево, Република Македонија

  Разгледајте ги нашите услуги

  Листата со нашите услуги не завршува овде. Ние ќе се адаптираме според сите Ваши потреби.

  Запознајте се со нас

  Брегал ДОО е full-service компанија основана во 2005 година во Делчево и се занимава со Увоз на Роба од Кина и Турција, Роба за Маркети и Конфекциски Материјали.
  Контактирајте не


   СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО НАС

   Сите успешни соработки започнуваат со емаил комуникација

   Брегал ДОО со задоволство го очекува Вашиот емаил за било каква соработка. Нашиот тим е подготвен веднаш да ви помогне во пронаоѓање на вистинскиот одговор за Вашето бизнис прашање.

   Делчево, Македонија

   Бул. Македонија, бр. 5, 2320 Делчево

   Нашата работа
   низ бројки

   15

   +
   Години Успех

   Компанијата Брегал ДОО е основана во Делчево , Р.М. во 2005 година. Составена од фантастичен тим којшто секојдневно се труди да обезбеди најквалитетни артикли и услуги низ целата земја.

   123

   Долгогодишни Клиенти

   Со повеќе од 15 години искуство, Брегал успешно соработува со голем број реномирани фирми во нашата држава.

   200

   Вработени

   Our commitment to sustainability helps us reduce waste and share the benefits with our customers.

   THEY SAY

   Брза услуга, квалитетни производи.

   Име Презиме
   Компанија

   “Dear, we would like to thank you for an amazing effort and support. Your professionalism has been super and we really appreciate your efforts so I hope we will work together more.”

   Име Презиме
   Компанија

   “You made every effort to find an option to have the freight in Australia Monday morning 6/12 and followed through all days to keep us updated with the progress.”

   Име Презиме
   Компанија

   “The fantastic team at Брегал have helped us out no end. I have saddled them with some impossible tasks and they have worked nice at anything we have thrown at them.”

   Име Презиме
   Компанија

   Како можеме да му помогнеме на Вашиот бизнис

   Со повеќе од 15 години искуство во нашата област, можеме да кажеме дека нашиот тим ќе ви помогне со сите ваши бизнис побарувања. Доколку сте заинтересирани за соработка, ве молиме исконтактирајте не преку емаил формата на нашиот сајт, или пак директно преку нашиот телефонски број.

   Добивајте известувања на емаил