Брегал

ЗА НАС

[vc_row css=”.vc_custom_1477875593160{margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”60″][vc_single_image image=”1404″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Брегал доо Делчево е компанија која се занимава со продажба на големо во соработка со правни лица (фирми). Брегал доо е основано во Делчево, Република Македонија, во 2005 год., од високо стручен тим, кој се прошири и денес дава и нуди артикли и услуги низ целата земја. Увоз, продажба и дистрибуција на квалитетни производи ( our brand name: HAND PRODUCTS ) е главната цел на нашата работа, задоволен клиент кој го признава нашиот квалитет се наоѓа во центарот на сите наши планови и активности.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]