КОНТАКТ

Трговија на големо со стоки за широка потрошувачка: производи за домаќинство, подароци, детски играчки, козметика, BIC програма, канцелариски материјали, училишен прибор, производи и опрема за маркети, железарија…

  • Ул. „Индустриска“ бр.5, 2320 Делчево
  • Е-маил : bregaldooel@yahoo.comk
  • Телефон : +389 33-410-036

Испратете ни порака