0
Акција сет ПВЦ производи за една употреба
Avaiability: in stock

Акција ПВЦ чинија 1/10 и вилушка 1/20
Шифра на производ: 5612

Акција ПВЦ чинија 1/10 и лажица 1/20
Шифра на производ: 5611

Акција ПВЦ чинија 1/10; вилушка 1/10 и чаша 1/10
Шифра на производ: 6798

Акција ПВЦ чинија 1/10; вилушка 1/10; лажица 1/10 и чаша 1/10
Шифра на производ: 6796

Product Description

Акција ПВЦ чинија 1/10 и вилушка 1/20
Шифра на производ: 5612

Акција ПВЦ чинија 1/10 и лажица 1/20
Шифра на производ: 5611

Акција ПВЦ чинија 1/10; вилушка 1/10 и чаша 1/10
Шифра на производ: 6798

Акција ПВЦ чинија 1/10; вилушка 1/10; лажица 1/10 и чаша 1/10
Шифра на производ: 6796

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Акција сет ПВЦ производи за една употреба”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X