0
Вилушки и лажици ПВЦ
Avaiability: in stock

Вилушки ПВЦ
Количина: 1/10; 1/20; и 1/100
Шифра на производ: 1529

Лажици ПВЦ
Количина: 1/10; 1/20; и 1/100
Шифра на производ: 1530

Product Description

Вилушки ПВЦ
Количина: 1/10; 1/20; и 1/100
Шифра на производ: 1529

Лажици ПВЦ
Количина: 1/10; 1/20; и 1/100
Шифра на производ: 1530

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вилушки и лажици ПВЦ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X