0
КЕСА ТВРДА ПВЦ
Avaiability: in stock

Кеса тврда голема
Димензии: 26цм х 34цм
Шифра на производ: 2323

Кеса тврда средна
Димензии: 23цм х 30цм
Шифра на производ: 2322

Кеса тврда мала
Димензии: 18цм х 24цм
Шифра на производ: 2321

Product Description

Кеса тврда голема
Димензии: 26цм х 34цм
Шифра на производ: 2323

Кеса тврда средна
Димензии: 23цм х 30цм
Шифра на производ: 2322

Кеса тврда мала
Димензии: 18цм х 24цм
Шифра на производ: 2321

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КЕСА ТВРДА ПВЦ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X