0
КЕСЕ
Avaiability: in stock

Кесе најлон 2л – 3л
Количина: 1/35
Шифра на производ: 1424 – 2305

Кесе шушкавец 2л – 3л
Количина: 1/35
Шифра на производ: 1422 – 1421

Product Description

Кесе најлон 2л – 3л
Количина: 1/35
Шифра на производ: 1424 – 2305

Кесе шушкавец 2л – 3л
Количина: 1/35
Шифра на производ: 1422 – 1421

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КЕСЕ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: , , ,
x
X