0
КОРПИЦИ ЗА СЛАТКИ
Avaiability: in stock

Корпици за слатки кружни големи
Количина: 1/3
Шифра на производ: 7865

Корпици за слатки правоаголни големи
Количина: 1/3
Шифра на производ: 7866

Корпици за слатки кружни средни
Количина: 1/6
Шифра на производ: 3009

Корпици за слатки рефус
Шифра на производ: 2398

Product Description

Корпици за слатки кружни големи
Количина: 1/3
Шифра на производ: 7865

Корпици за слатки правоаголни големи
Количина: 1/3
Шифра на производ: 7866

Корпици за слатки кружни средни
Количина: 1/6
Шифра на производ: 3009

Корпици за слатки рефус
Шифра на производ: 2398

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КОРПИЦИ ЗА СЛАТКИ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X