0
КРЕП ТРАКА
Avaiability: in stock

Креп трака широка
Димензии: 50мм – 60м
Шифра на производ: 6374

Креп трака тесна
Димензии: 18мм – 20м
Шифра на производ: 2103

Product Description

Креп трака широка
Димензии: 50мм – 60м
Шифра на производ: 6374

Креп трака тесна
Димензии: 18мм – 20м
Шифра на производ: 2103

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “КРЕП ТРАКА”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tag:
x
X