0
НЕОНКА ОСРАМ
Avaiability: in stock

Димензии: 120цм
Јачина: 18w
Шифра на производ: 4858
Јачина: 36w
Шифра на производ: 5411

Product Description

Димензии: 120цм
Јачина: 18w
Шифра на производ: 4858
Јачина: 36w
Шифра на производ: 5411

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “НЕОНКА ОСРАМ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: , ,
x
X