0
ПЛАФОЊЕРКА ЛЕД
Avaiability: in stock

Јачина: 12w
Шифра на производ: 6770
Јачина: 18w
Шифра на производ: 6771
Јачина: 24w
Шифра на производ: 6772

Product Description

Јачина: 12w
Шифра на производ: 6770
Јачина: 18w
Шифра на производ: 6771
Јачина: 24w
Шифра на производ: 6772

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЛАФОЊЕРКА ЛЕД”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: , ,
x
X