0
СЕЛОТЕЈП ТЕСЕН
Avaiability: in stock

Димензии: 12мм – 20м
Шифра на производ: 1236

Димензии: 12мм – 33м
Шифра на производ: 2068

Димензии: 15мм – 66м
Шифра на производ: 1447

Селотејп акција
Димензии: 18мм – 66м
Шифра на производ: 0492

Селотејп детски
Шифра на производ: 1135

Product Description

Димензии: 12мм – 20м
Шифра на производ: 1236

Димензии: 12мм – 33м
Шифра на производ: 2068

Димензии: 15мм – 66м
Шифра на производ: 1447

Селотејп акција
Димензии: 18мм – 66м
Шифра на производ: 0492

Селотејп детски
Шифра на производ: 1135

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕЛОТЕЈП ТЕСЕН”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: , ,
x
X