0
СЕЛОТЕЈП ШИРОК
Avaiability: in stock

Димензии: 50мм – 90м
Шифра на производ: 1187

Димензии: 45мм – 25м
Шифра на производ: 1235

Селотејп кафен
Димензии: 50мм – 60м
Шифра на производ: 1187

Селотејп двостран
Димензии: 48мм – 20м
Шифра на производ: 4013

 

Product Description

Димензии: 50мм – 90м
Шифра на производ: 1187

Димензии: 45мм – 25м
Шифра на производ: 1235

Селотејп кафен
Димензии: 50мм – 60м
Шифра на производ: 1187

Селотејп двостран
Димензии: 48мм – 20м
Шифра на производ: 4013

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕЛОТЕЈП ШИРОК”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X