0
Украсна кеса еко
Avaiability: in stock

Украсна кеса еко голема
Димензии: 32цм х 42цм
Шифра на производ: 5049

Украсна кеса еко средна
Димензии: 24цм х 33цм
Шифра на производ: 5048

Украсна кеса еко мала
Димензии: 19цм х 25цм
Шифра на производ: 5047

Украсна кеса еко за вино
Димензии: 10цм х 33цм
Шифра на производ: 5050

Product Description

Украсна кеса еко голема
Димензии: 32цм х 42цм
Шифра на производ: 5049

Украсна кеса еко средна
Димензии: 24цм х 33цм
Шифра на производ: 5048

Украсна кеса еко мала
Димензии: 19цм х 25цм
Шифра на производ: 5047

Украсна кеса еко за вино
Димензии: 10цм х 33цм
Шифра на производ: 5050

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Украсна кеса еко”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X