0
Украсна кеса испрскана
Avaiability: in stock

Украсна кеса испрскана џамбо
Димензии: 32цм х 42цм
Шифра на производ: 7404

Украсна кеса испрскана голема
Димензии: 25цм х 32цм
Шифра на производ: 1559

Украсна кеса испрскана мала
Димензии: 18цм х 23цм
Шифра на производ: 0029

Product Description

Украсна кеса испрскана џамбо
Димензии: 32цм х 42цм
Шифра на производ: 7404

Украсна кеса испрскана голема
Димензии: 25цм х 32цм
Шифра на производ: 1559

Украсна кеса испрскана мала
Димензии: 18цм х 23цм
Шифра на производ: 0029

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Украсна кеса испрскана”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X