0
Украсна кеса ПВЦ
Avaiability: in stock

Украсна кеса ПВЦ 5
Димензии: 45цм х 32цм
Шифра на производ: 2207

Украсна кеса ПВЦ 4
Димензии: 39цм х 31цм
Шифра на производ: 2206

Украсна кеса ПВЦ 3
Димензии: 34цм х 26цм
Шифра на производ: 2205

Украсна кеса ПВЦ 2
Димензии: 31цм х 23цм
Шифра на производ: 1557

Украсна кеса ПВЦ 1
Димензии: 24цм х 18цм
Шифра на производ: 1420

Украсна кеса ПВЦ 7 за парфем
Димензии: — х —
Шифра на производ: 1556

Украсна кеса ПВЦ за вино
Димензии: мала / голема
Шифра на производ: 2256 / 4047

Product Description

Украсна кеса ПВЦ 5
Димензии: 45цм х 32цм
Шифра на производ: 2207

Украсна кеса ПВЦ 4
Димензии: 39цм х 31цм
Шифра на производ: 2206

Украсна кеса ПВЦ 3
Димензии: 34цм х 26цм
Шифра на производ: 2205

Украсна кеса ПВЦ 2
Димензии: 31цм х 23цм
Шифра на производ: 1557

Украсна кеса ПВЦ 1
Димензии: 24цм х 18цм
Шифра на производ: 1420

Украсна кеса ПВЦ 7 за парфем
Димензии: — х —
Шифра на производ: 1556

Украсна кеса ПВЦ за вино
Димензии: мала / голема
Шифра на производ: 2256 / 4047

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Украсна кеса ПВЦ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X