0
Украсна кеса турска
Avaiability: in stock

Украсна кеса турска голема
Димензии: 31цм х 41цм
Шифра на производ: 7641

Украсна кеса турска средна
Димензии: 25цм х 31цм
Шифра на производ: 7640

Украсна кеса турска мала
Димензии: 18цм х 24цм
Шифра на производ: 7639

Product Description

Украсна кеса турска голема
Димензии: 31цм х 41цм
Шифра на производ: 7641

Украсна кеса турска средна
Димензии: 25цм х 31цм
Шифра на производ: 7640

Украсна кеса турска мала
Димензии: 18цм х 24цм
Шифра на производ: 7639

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Украсна кеса турска”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X