0
Украсна кеса црно бела
Avaiability: in stock

Украсна кеса црно бела голема
Димензии: 45цм х 31цм х 12цм
Шифра на производ: 4662

Украсна кеса црно бела средна
Димензии: 32цм х 25цм х 12цм
Шифра на производ: 4661

Украсна кеса црно бела мала
Димензии: 23цм х 19цм х 9цм
Шифра на производ: 4660

Украсна кеса црно бела за вино
Димензии: 34цм х 12цм х 9цм
Шифра на производ: 4663

Product Description

Украсна кеса црно бела голема
Димензии: 45цм х 31цм х 12цм
Шифра на производ: 4662

Украсна кеса црно бела средна
Димензии: 32цм х 25цм х 12цм
Шифра на производ: 4661

Украсна кеса црно бела мала
Димензии: 23цм х 19цм х 9цм
Шифра на производ: 4660

Украсна кеса црно бела за вино
Димензии: 34цм х 12цм х 9цм
Шифра на производ: 4663

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Украсна кеса црно бела”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X