0
ЧАДОР
Avaiability: in stock

Чадор со крива рачка
Димензии: 60цм – 80цм
Шифра на производ:  1761 – 2993

Чадор со апликација (Парис, Лондон)
Шифра на производ: 8114

Чадор детски
Шифра на производ: 2558

Чадор краток
Димензии: 25цм
Шифра на производ: 0660

 

Product Description

Чадор со крива рачка
Димензии: 60цм – 80цм
Шифра на производ:  1761 – 2993

Чадор со апликација (Парис, Лондон)
Шифра на производ: 8114

Чадор детски
Шифра на производ: 2558

Чадор краток
Димензии: 25цм
Шифра на производ: 0660

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЧАДОР”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: , , ,
x
X