0
Чаша ПВЦ голема – мала
Avaiability: in stock

Чаша ПВЦ голема
Количина: 1/100
Капацитет: 200мл
Шифра на производ: 1614

Чаша ПВЦ мала
Количина: 1/100
Капацитет: 100мл
Шифра на производ: 3094

Чаша ПВЦ голема
Количина: 1/10
Капацитет: 200мл
Шифра на производ: 6647

Чаша ПВЦ кристал (тврда)
Количина: 1/10
Капацитет: 200мл
Шифра на производ: 7893

 

Product Description

Чаша ПВЦ голема
Количина: 1/100
Капацитет: 200мл
Шифра на производ: 1614

Чаша ПВЦ мала
Количина: 1/100
Капацитет: 100мл
Шифра на производ: 3094

Чаша ПВЦ голема
Количина: 1/10
Капацитет: 200мл
Шифра на производ: 6647

Чаша ПВЦ кристал (тврда)
Количина: 1/10
Капацитет: 200мл
Шифра на производ: 7893

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Чаша ПВЦ голема – мала”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X