0
Чинија ПВЦ
Avaiability: in stock

Чинија ПВЦ кружна
Количина: 1/100
Шифра на производ: 1477

Чинија ПВЦ правоаголна
Количина: 1/100
Шифра на производ: 2226

Product Description

Чинија ПВЦ кружна
Количина: 1/100
Шифра на производ: 1477

Чинија ПВЦ правоаголна
Количина: 1/100
Шифра на производ: 2226

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Чинија ПВЦ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X