0
Метална чаша за кујна
Avaiability: in stock

Матерјал: Метал


Мала чаша – шифра на производ: 8470

Голема чаша – шифра на производ: 8471

Product Description

Матерјал: Метал


Мала чаша – шифра на производ: 8470

Голема чаша – шифра на производ: 8471

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Метална чаша за кујна”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tag:
x
X