0
Минибус на струја
Avaiability: in stock
 • Марка: Tianjin Zhongyi
 • Капацитет: 14 лица
 • Дестинација со едно полнење: 80 км
 • Време на полнење: 8 часа
 • Полнач: Input/Output 220V/48V, 25A
 • Мотор: 48V/5KW електричен мотор
 • Максимална брзина: 28-35 км/ч 
 • Волтажа на батерија: 60V
 • Регситрација: не се регистрира
 • Повратни средства од државата (субвенции): 3500 евра

Product Description

 • Марка: Tianjin Zhongyi
 • Капацитет: 14 лица
 • Дестинација со едно полнење: 80 км
 • Време на полнење: 8 часа
 • Полнач: Input/Output 220V/48V, 25A
 • Мотор: 48V/5KW електричен мотор
 • Максимална брзина: 28-35 км/ч 
 • Волтажа на батерија: 60V
 • Регситрација: не се регистрира
 • Повратни средства од државата (субвенции): 3500 евра

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Минибус на струја”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tags: ,
x
X