0
Мопед на струја
Avaiability: in stock
 • Марка: PCFGSL
 • Certification:CE 
 • Дестинација со едно полнење: 31 – 60 км 
 • Конструкција: Алуминиум 
 • Батерија: Литиумска Батерија 
 • Моќност: >500W
 • Тип: 2 тркала
 • Максимална брзина: 30-50 км/ч 
 • Волтажа на батерија: 60V 
 • Front and rear suspension:Optional
 • Предно и Задно светло 

Product Description

 • Марка: PCFGSL
 • Certification:CE 
 • Дестинација со едно полнење: 31 – 60 км 
 • Конструкција: Алуминиум 
 • Батерија: Литиумска Батерија 
 • Моќност: >500W
 • Тип: 2 тркала
 • Максимална брзина: 30-50 км/ч 
 • Волтажа на батерија: 60V 
 • Front and rear suspension:Optional
 • Предно и Задно светло 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мопед на струја”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Tag:
x
X