Брегал

За Компанијата

Запознавање со нас

Брегал ДОО

Брегал ДОО е компанија која се занимава со трговија на големо, обезбедува производи за широка потрошувачка по конкурентни цени. Дистрибутери на големо во приватна сопственост, специјализирани за:

• Трговија на големо за добра за широка потрошувачка, продажба на стоки на големо за супермаркети, продавници и бизниси, малопродажни компании
• Трговија на големо замашини, опрема, резервни делови и репроматеријали за различни индустрии, текстилна индустрија
• Организирање и реализација на увоз на стоки од Кина и Турција, услуги за заинтересирани компании.
Трговија на големо за заштитни маски

Вашиот добавувач на големо – Брегал

Ние сме вистинскиот партнер за Вас:

• За снабдување на производи, што му се потребни на Вашиот бизнис
• Нашите цени се прифатливи и промотивни, што може да си ги дозволите
• Нашите производи се испорачуваат на време и се со висок стандард за квалитет

15
Години
150
Проекти
200
Вработени
20
Награди
58
Партнери

Мисија

Наша мисија - постојано да работиме на редeфинирање на процесот на дистрибуција и автоматизација на процесот на производство во текстилната индустрија, со внесување на иновативни производи, задоволување на побарувачката на пазарот, испорачување на квалитетни производи по пристапни цени, навремена достава на стоки за нашите малопродажни трговци, трговци на големо и партнери. Градење на ефикасен синџир за снабдување на добра и услуги.

Визија

Да бидеме лидер од снабдувачите на големо - прв избор за големопродажните и малопродажните компании.

Бизнис Етика

Благодарејќи на нашата корпоративна, високо-оперативна ефикасност, во секое време сме подготвени да испорачаме високо-квалитетна услуга во сегментите на увозот, роба за маркети и конфекциски материјали. Ние ги поврзуваме бизнисите, на задоволство на сите засегнати страни.

Запознајте се со дел нашиот тим

Драган Сугарев

Ко-основател

Игорчо Манов

Ко-основател

Theo Jude

Manager

Esme Shield

Creative designer

Овде сме да Ви помогнеме за сите потреби на Вашиот бизнис

Брегал ДОО секогаш настојува да понуди одлична соработка и пружи квалитетни информации. Доколку сте заинтересирани за нашите услуги, слободно контактирајте не и ние ќе се потрудиме да ви одговориме во најкраток можен рок.